Cupa Tabere Cu Suflet

Rezultatele de la Maratonul TABERE cu SUFLET conteaza pentru Cupa Tabere Cu Suflet.

Cupa Tabere Cu Suflet este o competitie multisportiva, al carei scop este sa motiveze si sa ajute copiii sa se dezvolte normal.

“Pentru a atinge performanta, copiii au nevoie de intreceri organizate. Competiile sunt un instrument util pentru motivare, fara de care dezvoltarea lor nu poate fi desavarsita” este de parere Camelia Savin de la Asociatia Nonprofit Tabere Cu Suflet.

Asa a luat nastere Cupa Tabere Cu Suflet, o competitie care reuneste intreceri la schi, snowboard, mountainbike si atletism. Primul concurs avut loc in februarie, la Predeal, la schi si snowboard. A urmat concursul de mountainbike din mai, la Comana. Urmatorul concurs are loc tot la Comana – Maratonul Tabare Cu Suflet. O competitie de alergare la Comana este o premiera.

Maratonul Tabere Cu Suflet este inclus in Cupa Tabere Cu Suflet.
Rezultatele copiilor vor conta in clasamentul final, iar cei mai buni vor castiga Cupa Tabere Cu Suflet. Festivitatea de premiere va avea loc in noiembrie 2012, dupa incheierea tuturor competitiilor. Mai multe detalii aici: http://cupa.taberecusuflet.ro/

Mult succes!

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2012 și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.