Un concurs de vis, nascut dintr-un vis

A alerga este o binecuvantare. Este ca un zbor care te aduce in echilibru cu tine insuti si cu natura. Haideti sa ne bucuram de frumusetea si de simplitatea alergarii!
Intr-o iarna, in timpul unui concurs, un schior ce spera sa castige a cazut si s-a lovit la genunchi. O multime de doctori si-au dat cu parerea, au urmat operatii si recuperari, insa genunchiul s-a incapatanat sa nu isi dezvaluie secretele. Articulatia s-a refacut, dar oasele nu mai calcau ca inainte. Dupa cativa ani, boala mancase cartilagiul iar genunchiul imbatranise cu zeci de ani. Fostul schior statea acum pe scaun si visa. Nu mai putea sa schieze, sa zburde pe munte, sa se umple de energie alergand si nici macar sa danseze. Asa ca statea si visa ca schiaza, ca alearga sau ca danseaza. Nu era trist, insa regreta ca nu apreciase mai mult toate aceste lucruri.
Intr-o noapte, o zana a venit la el in vis, i-a zambit si i-a spus ca poate aceasta este menirea lui: sa impartaseasca si altora povestea sa, ca lumea sa se bucure mai mult de viata, constientizand bucuria si frumusetea alergarii.

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2012 și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.