Kituri de start

Facem eforturi sa imbogatim kitul de start. Datorita numarului mare de participanti, vom inmana acest kit cu o zi inaintea concursului.

Kitul de start contine in acest moment
– numarul de concurs,
– sistem electronic de cronometrare
– bar sau doza cu bautura energizanta Isostar
– Tricou Maraton Tabere Cu Suflet / TeamXpert Sport Events

Am primit un mail de la un domn foarte suparat care ne-a spus ca nu cred ca exista maraton fara medalie de finisher […] poate vreti chiar voi sa fiti primii. Intr-adevar, nu am dat medalii de participare la niciun concurs pe care l-am organizat.
Aici poate este vina mea personala. Motivul este unul educativ. Am concurat mult timp la un nivel destul de ridicat la o anumita disciplina sportiva si, pentru mine, medaliile cu adevarat pretioase raman doar cele obtinute pe podium. Probabil ca aceasta valoare personala s-a transmis in competitiile pe care le organizam si a creat, in final, o astfel de nemultumire, pe care o regret sincer.
De aceea pot sa spun ca facem eforturi sa oferim si medalie de participare. Acum suntem in discutii cu peste 10 firme care produc sau comercializeaza astfel de medalii si speram sa reusim sa obtinem pretul, cantitatea si calitatea dorite.

Pentru ca s-au depasit 100 de participanti si, probabil, numarul se va dubla in ultimele saptamani, vom incerca sa dam kiturile de start cu o zi inaintea concursului, intr-un loc din Bucuresti pe care il vom anunta cat de curand.

Va asteptam sa alergam de Echinoctiu!

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2012, Maraton, TabereCuSuflet și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.