Categoria Senioarelor

Am reintrodus categoria de Senioare.
Deunazi o concurenta ne-a intrebat de ce nu avem categorie de Senioare. „Nu ca m-as astepta sa castig, dar totusi suna usor ciudat, a discriminare” ne-a spus dansa. „Va rog daca se poata sa ma lamuriti de ce la categoria seniori nu sunt premiate si femeile?”

Iata raspunsul nostru integral:
„Intr-adevar, am creat categorie de seniori doar la masculin. Intentia noastra nu a fost discriminarea, ci respectarea unor cerinte din partea participantilor.
Organizam competitii de mai multi ani. La primele competitii am creat categorie de seniori atat la masculin cat si la feminin. Dupa primele competitii am primit mai multe feedbackuri negative din partea doamnelor de peste 40 de ani, care erau nemultumite de faptul ca li se dezvaluia varsta.
Printre cele mai „suparate” erau chiar castigatoarele de la aceasta categorie.
Pentru noi este un mare efort fiecare categorie pe care o creem. Motivul pentru care o facem este sa aducem bucurie. Daca prin crearea unei categorii nu reusim decat contrariul, nu are rost sa o mentinem.
Aceasta este unica motivatie legata de lipsa categoriei Senioare.
Indiferent cat de greu ne este sa organizam acest concurs, daca avem siguranta ca prin aceasta categorie creem o experienta pozitiva, o reinstalam cat de curand.
Dvs ce parere aveti?”

Pentru ca suntem din ce in ce mai siguri ca experienta va fi pozitiva, am decis sa introducem categoria senioarelor la Cross, Semimaraton si Maraton. Pana acum singura categorie la care sunt inscrise 3 doamne peste 40 de ani este Semimaratonul, unde vom avea sigur o campioana la senioare 🙂

 

 

 

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2012, Maraton, TabereCuSuflet. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.