Premii din Tabere cu Suflet

Pentru a atinge performanta, copiii au nevoie de intreceri organizate. Competiile sunt un instrument util pentru motivare si dezvoltarea lor. Aceste este obiectivul Maratonului Tabere cu Suflet, iar pentru a sprijini performantele Copiilor, le vom oferi premii atractive 🙂Tabere cu Suflet sprijina performanta copiilor oferind celor mai buni 8 perechi de role cu marime ajustabila.

In plus, toti copiii care vor lua startul la Maratonul Tabere cu Suflet vor primi eVouchere in valoare de 50 Ron. Voucherele vor putea fi folosite in tabere sau la iesiri de weekend pana la sfarsitul anului 2012.

Nu i-am uitat nici pe cei mari. Primii concurenti vor primi premii in bani, iar toti concurentii de la Cros, Semimaraton si Maraton vor primi un eVoucher in valoare de 50 Ron la programele pentru parinti si adulti organizate de Tabere cu Suflet. Voucherul este valabil in perioada 1 octombrie 2012 – 1 iunie 2013. In aceasta perioada vom organiza ture de mountainbike, iesiri la catarat sau initiere la schi si snowboard.

Speram sa va fie de folos!

Mai multe detalii pe siteul Tabere cu Suflet.

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în Maraton, premii, TabereCuSuflet. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.