Marcare

Traseul a fost marcat cu banda Tabere cu Suflet (alb cu rosu), cu sageti si cu indicatoare de lemn. Traseul consta intr-o bucla scurta, in jurul lacului, de 1.6 km, si de o bucla lunga, de 19 km, prin Padurea Comana. Toata lumea incepe cu bucla scurta, apoi concurentii de la Semimaraton strabat o singura data bucla lunga, iar cei de la Maraton de doua ori. Cei de la Cros vor sunta tura lunga la primul punct de alimentare, iar traseele copiilor se invart in jurul lacului.

De stiut ca la Casa Comana este nunta sambata, ca urmare dupa ce concurentii strabat tura scurta, din jurul lacului, vom strange marcajele iar accesul in zona lacului va fi restrictionat.

Dupa ce strabat prima data tura lunga, cei de la Maraton vor trece prin covorul de detectare a cipurilor (aflat la linia de sosire), apoi se vor intoarce si vor continua tura prin padure (tura lunga). Organizatorii vor izola zona, insa avem nevoie de ajutorul Dvs, al concurentilor, pentru a degaja zona de finish si a intelege mecanismul cursei.

Traseul este marcat cu banda de culoare alba, pe care ste inscriptionat cu rosu Tabere cu Suflet. In unele portiuni am lasat in completare marcajul de bicicleta (scris alb pe fond rosu). Ambele marcaje pot fi urmate.
In afara marcajelor cu banda, am presemnalizat intersectiile cu sageti de culoare rosie (vopsea pe copaci sau sageti de lemn), iar sensurile gresite le-am marcat cu Xuri de culoare rosie. Mai pot fi intalnite sageti si Xuri printate pe foaie alba, plastifiata, cu sigla TeamXpert Bike Fest. Sagetile indica traseul de urmat iar Xurile directia gresita.
Marcarea a fost facuta astfel incat de la un marcaj sa se poata vedea urmatorul. Intersectiile sunt bine, chiar excesiv marcate.

Traseul este marcat in proportie de 90% si poate fi strabatut fara probleme. Singura bucata ramasa fara marcaj este bucla din jurul lacului care va fi marcata vineri. Ultima inspectie va fi facuta sambata dimineata.
Iata cateva imagini de la marcarea traseului:


Foto: Tabere cu Suflet

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2012, Foto, Maraton, TabereCuSuflet. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.