Suplimentare locuri

Vom suplimenta numarul de concurenti la Maratonul Tabere cu Suflet.

In acest moment locurile s-au completat. Toti cei care au primit mail de confirmare si se regasesc in lista numerelor alocate sunt inscrisi. Pana astazi, 20 septembrie, ora 6:00 a.m., s-au inscris 133 de persoane: 33 de copii, 28 la Cros, 54 la Semimaraton si 18 la Maraton.

Mai multe persoane ne-au intrebat daca pot concura, rugandu-ne sa suplimentam locurile. Cum nu am atins nici pe departe capacitatea traseelor (aprox 7-800), vom suplimenta fara probleme numarul de concurenti.
Celor care se vor inscrie incapand de astazi nu le vom putea oferi tricoul si medalia competitiei.
Motivul: Am produs, conform inscrierilor pana la data limita anuntata, doar 100 de bucati.

Daca vreti sa participati nu trebuie decat sa va inscrieti si sa platiti taxa pana joi prin banca, sau pana vineri, ora 20:30, daca platiti cash.

Copiii vor primi insigna Tabere cu Suflet si voucher valoric (50 Ron) pentru tabere si activitati de weekend.

UPDATE: Nu va faceti probleme, avem medalii si tricouri suplimentare:) Medaliile si tricourile sunt cu logoul general TeamXpert Sports Events.
Le oferim cu drag celor care nu mai prind un kit complet, in masura in care acest lucru ii motiveaza si si le doresc.
Motivul acestui update este un mail de la un concurent care ne spune, citam: „inca nu am participat la o cursa cu full taxa (care nu e mica totusi) fara sa primesc nici un suvenir :(„
Motivul pentru care organizam competitii nu este sa oferim „suveniruri”, ci sa promovam competitia in randul copiilor si sa oferim o experienta placuta participantilor.

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2012, Maraton, TabereCuSuflet. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.