Kituri suplimentare

Vom oferi tricouri si medalii suplimentare cu o sigla diferita, celor care s-au inscris dupa data limita.Data limita pentru inscrieri a fost stabilita pe 15 septembrie pentru a avea timp sa producem un numar corect de produse pentru kitul de start.

Pana pe 15 septembrie se inscrisesera 70 de persoane, ca urmare am produs 100 de tricouri si medalii pentru acest eveniment. In aceste cifre nu am inclus copiii care au un pachet diferit.

Dupa data limita numarul celor inscrisi s-a dublat. Traseul permite 6-700 de perosane, asa ca nu am vrut sa limitam inscrierile datorita kitului de start. Am anuntat acest lucru si, incepand de joi, cei care s-au inscris cu intarziere nu au mai avut kit de start.
Motivul este faptul ca s-au inscris dupa data limita, iar noi am produs un numar limitat de produse pentru aceasta competitie.

Cateva persoane ne-au contactat nemultumite ca nu primesc tricou sau insigna. Nu am mai participat la o cursa cu taxa intreaga fara sa primesc nici un suvenir ne spunea un domn pe Facebook: http://www.facebook.com/ClubTaberecuSuflet.

In acelasi lot am produs alte tricouri aniversare, similare cu cele de la Maraton insa cu sigla TeamXpert. Anul acesta implinim 10 ani si am vrut sa marcam evenimentul oferind aceste tricouri colaboratorilor nostrii, precum si la Cupa TeamXpert, organizata tocmai din acest motiv.
In urma interventiei celor nemultumiti, am decis sa le oferim, daca isi doresc, aceste tricouri aniversare. Singura rugaminte este sa ne spuneti de ce le doriti / la ce le folositi, deoarece au o semnificatie speciala.

Am suplmentat si numarul de medalii, medaliile suplmentare avand sigla Sports Events, astfel incat toti concurentii care trec linia de sosire sa primeasca o medalie.

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în Maraton, TabereCuSuflet și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.