Maratoane Lirice la Maratonul Tabere cu Suflet

Iata ce am gasit pe siteul lui Alex Stoian:) Multumim Alex pentru cuvintele frumoase!

„Zic si eu ca toata lumea: a fost o cursa frumoasa, pesiaje de mers la inima, concurenti putini , organizare buna – prin asta inteleg puncte de alimentare si marcarea traseului (dovada e ca am alergat o buna parte singur  si am reusit sa nu ma ratacesc).

Organizatorii au fost de-ai casei,  apropiati  (“cu suflet”,  dupa cum au promis) – ca la o cursa mica, aflata la inceput. Incep sa cred ca aceste curse,  cu micile lor stangacii si necrescute comercial,  sunt cele mai bune.

95% din traseu a fost prin padure – un traseu placut, alergabil.  Provocarea a fost sa scap de noroiul de pe talpi (plouase serios cu o zi inainte).  Cred ca am carat cu mine balast de 1 kilogram pe fiecare picior.

Sa alergi o cursa fara ceas e o experienta binevenita. Am fost constrans sa fiu mai atent la drum, peisaj, la alti concurenti. Nu stiu nici acum in ce timp am terminat (sigur nu unul grozav, nici macar pentru mine),  dar nici nu simt nevoia sa aflu.

La un moment dat , pe la km 15-16, am gasit scris ALEX pe poteca – din frunze si pietricele. Sunt multi alecsi pe lumea asta, dar m-am prins ca asta era pentru mine.  Si n-am gresit – Anca si copiii au avut grija sa nu ma ratacesc. Si sa nu uit ca ma iubesc :) .

E limpede ca voi reveni la  Comana. La o noua cursa, pentru un antrenament, pentru niste momente bune de liniste .”

Sursa alexstoian.me

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2012, Maraton, TabereCuSuflet. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.