Ultimul concurent

TabereCuSuflet.414Ultima concurenta la proba de maraton a trecut linia de sosire in 6 ore si 13 minute, la ceva timp dupa inchiderea traseului. Organizatorii au asteptat-o, au aplaudat-o si au invitat-o direct pe podium:)

Este ora 15:13. Au trecut mai bine de 6 ore de la start. Traseul s-a inchis de 43 de minute. Au ajuns toti concurentii, mai putin unul… Marinela Apopei este inca pe traseu. A trecut de ultimul post de control. Era obosita, insa nu a abandonat. Incepem premierea cu un ochi la podium si un altul la traseu.

Rasuflam usurati… Exact cand vine randul maratonistilor sa urce podium apare si ultima concurenta. In aplauzele concurentilor, organizatorilor si tuturor celor prezenti, trece linia de sosire si urca direct pe podium – este locul I la maraton feminin:)

Dl Ilie Rosu, unul dintre maratonisitii cu cele mai multe maratoane la activ, spunea ca ultimul concurent are povestea cea mai frumoasa. Speam ca si Dna Marinela Apopei sa aiba o poveste frumoasa de la Maratonul Tabere cu Suflet:)

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2013, Maraton, TabereCuSuflet și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.