Trofeul Tabere cu Suflet

Cupa_Tabere cu SufletCupa Tabere cu Suflet este o competitie multisportiva, din care face parte si Maratonul Tabere cu Suflet. Competitia a fost creata pentru a motiva si a ajuta copiii sa se dezvolte normal.
Trofeul Tabere cu Suflet recompenseaza copiii care participa la aceasta competitie multidisciplinara.

In urma rezultatelor obtinute in 2013 la cele 3 competitii sportive din calendarul Cupei Tabere cu Suflet, (Cupa Tabare cu Suflet la Schi si Snowboard, Cupa Tabare cu Suflet MTB si Maratonul Tabere cu Suflet) peste 200 de copii au punctat in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet.

Dupa primele 12 etape din 2013, rezultatele cele mai bune le-au obtinut Radu Garboan si Leon Wanya, ex aequo, urmati de Andrei Dudus. La fete conduce Sara Savin (locul 3 la Maratonul Copiilor), urmata de Diana Stoica si Miruna Sorescu. Spre marea noastra bucurie, Sara si cei doi baieti aflati pe prima pozitie, Radu si Leon, fac parte din Clubul Tabere cu Suflet🙂
Iata clasamentul complet.

Ultima etapa si, implicit, ultima sansa pentru imbunatatirea punctajului, va fi 14 septembrie, cu 2 zile inaintea inceperii scolii, cu ocazia competitiei de mountainbike de la Comana – Comana Bike Fest.

 

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2013, Cupa, TabereCuSuflet și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.