Cupa Tabere cu Suflet 2013

TabereCuSuflet.042Cupa Tabere cu Suflet 2013 a ajuns la final. Peste 300 de copii au luat parte la concursuri de Trail running, Schi, Snowboard sau Mountianbike. Cele mai bune rezultate le-au obtinut Robert Stoica si Dinu Busegeanu la baieti si Sara Savin la fete. Felicitari tuturor copiilor participanti!

Anul acesta Cupa Tabere cu Suflet a crescut spectaculos. Daca la prima editie, in 2012, au fost 4 etape si 100 de copii participanti, anul acesta numarul copiilor s-a triplat!

Prin programul Sport pentru toti Copiii, la 10 dintre cele 13 etape ale Cupei Tabere cu Suflet 2013 participarea a fost GRATUITA pentru copii, iar la alte doua, Asociatia Tabere cu Suflet a sustinut 50% din taxa de participare. Gasiti aici multe detalii

La baieti, dupa cele 13 etape la cele 3 discipline diferite, cele mai bune rezultate le apartin „piticului” Robert Stoica si „uriasului” Dinu Busegeanu (vezi categoriile), care au participat la doua discipline din cele 3 si au obtinut un loc 1 la una din etapele de Schi si locul 2 la ultima etapa de Mountainbike. Ei au fost urmati de Andrei Dudus, care a ocupat locul 1 la Crosul Copiilor si locul 3 la Mountainbike.

La fete, cele mai bune rezultate le-a obtinut Sara Savin, locul 1 la Schi si locul 3 la Crosul Copiilor. Ea a fost urmata de Diana Stoica, locul 1 la Schi si locul 3 la Mountainbike, si de Miruna Sorescu, locul 2 la Atletism si locul 7 la Mountainbike.

Iata rezultatele complete.

Anul acesta a fost creat un trofeu si pentru adulti. Trofeul TeamXpert Sports Events reuneste rezultatele tuturor participantilor la competitiile organizate de TeamXpert Sports Events la 4 discipline: Mountainbike, Trail running, Ski/Snowboard si Freeride. Detalii gasiti aici.

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2013, Cupa, TabereCuSuflet. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.