Trofeul TeamXpert Sports Events

CupaTSE2Anul acesta, la Maratonul Tabere cu Suflet si celelalte competitii organizate de TeamXpert Sports Events au luat parte peste 1000 de concurenti. Trofeul TeamXpert Sports Events a fost creat pentru a-i recompensa. La aceasta editie, cele mai bune rezultate le-au obtinut Antonio Vieru la baieti si Silvia Feraru la fete.

Trofeul recompenseaza riderii participanti la cat mai multe discipline sportive. Prin crearea acestui Trofeu, TeamXpert Sports Events isi propune sa stimuleze competitivitatea si sa promoveze diversitatea disciplinelor sportive.

In clasametul Trofeului au contat urmatoarele competitii: Cupa Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard, Cupa Malinului la Freeride, Cupa Tabere cu Suflet, On Top of the World si Comana Bike Fest la MTB si Maraton Tabere cu Suflet la Trail running. Asadar 5 discipline sportive diferite: Ski, Snowboard, Freeriding, Mountainbike si Trail running.
Riderii au primit puncte pentru fiecare evolutie, functie de rezultatul din clasamentul general si de dificultatea traseului ales. In plus, pentru participarea si clasarea la competitii din mai multe discipline sportive, riderii au obtinut bonusuri.

La baieti, cele mai bune rezultate le-a obtinut Antonio Vieru, locurile 2 la Cupa Tabere cu Suflet MTB si 6 la Comana Bike Fest. El a fost urmat de Ciprian Rosca, locul 10 la On Top of the World si locul 1 la Comana Bike Fest, si de Sandu Marc, locul 7 la Cupa Tabere cu Suflet MTB si locul 3 la Comana Bike Fest.

La fete Silvia Feraru, a obtinut un bonus interdisciplinar de 15 puncte si a avut castig de cauza! Silvia participase la 3 competitii: Cupa Tabere cu Suflet MTB – locul 4, Comana Bike Fest – locul 5 si Crosul Tabere cu Suflet (Trail running) – locul 7, iar Maria Cristina Badoiu la 2: locul 2 la Cupa Tabere cu Suflet MTB si locul 1 la Comana Bike Fest. Intre ele diferenta a fost de doar 6 puncte. Pe locul 3 s-a clasat Oana Trif, locul 1 la Comana Bike fest si locul 7 la On Top of the World, traseul EasyRide.

Iata clasamentele complete feminin si masculin.

In caz de egalitate, criteriile de departajare au fost, in ordine: 1) participarea la cat mai multe discipline, 2) participarea la Freeriding, apoi la Schi sau Snowboard, apoi la Atletism (Trail running), apoi la Mountainbike si 3) participarea pe un taseu mai dificil. Motivul prioritizarii disciplinelor tine de promovarea competitiilor cu mai putini concurenti.
Vezi regulamentul integral al Trofeului.

Copiii au si ei clasamentul lor, Trofeul Tabere cu Suflet. Anul acesta, cele mai bune rezultate le-au obtinut Robert Stoica si Dinu Busegeanu la baieti si Sara Savin la fete.Vezi clasamentul complet aici.

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2013, premii și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.