Clubul alergatorilor si nu numai

TeamXpert.RaceClubTeamXpert Race Club este locul virtual unde se intalnesc participantii la competitiile TeamXpert Sports Events. Sistemul, din care face parte si Maratonul Tabere cu Suflet, cuprinde Calendarul competitiilor precum si sistemului de Clasificare al sportivilor. Cu ajutorul acestui Sistem ne propunem sa imbunatatim experienta participantilor si sa dam o greutate mai mare competitiilor interdisciplinare.

TeamXpert Race Club cuprinde Calendarul Evenimentelor precum si sistemul de clasificare a riderilor. Sistemul de clasificare tine cont de activitatea riderilor, de rezultate lor si de gradul de dificultate a competitiilor / traseelor alese.

Incepand din acest an, inscrierea la Maratonul Tabere cu Suflet se va face prin TeamXpert Race Club, in doi pasi. Mai intai se completeaza datele despre rider – Nume, Data nasterii si Datele de Contact – iar sistemul genereaza un Cod Unic. Apoi riderul poate alege competitia / competitiile la care doreste sa participe.
Baza de date este comuna, asadar inscrierea se poate face atat pe siteul TeamXpert cat si pe al oricarei competitii TeamXpert Sports Events: Cupa Tabere cu Suflet, Cupa Malinului, Comana Bike Fest, Cupa TeamXpert sau Maraton Tabere cu Suflet.

Gratie acestui sistem, clasamentul Trofeului TeamXpert Sports Events, la fel ca si clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet dedicat copiilor, va fi actualizat la scurt timp dupa incheierea competitiilor si va fi mai consistente, fara erori datorate manipularii manuale a datelor.

Inscrierea se face momentan printr-un formular Googledocs, insa in scurt timp inscrierile se vor face printr-un formular php. Dan a construit acest formular, iar acum verifica ultimele detalii.

Daca sunteti interesati sa participati la mai multe competitii, puteti achizitiona Abonamentul de Sezon pana la sfarsitul lunii.

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2014, TeamXpert Sports Events și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.