Maraton Tabere cu Suflet 2014

TabereuSuflet.008Pastrand traditia, toamna la Comana este Sport si Bucurie:) Maratonul Tabere cu Suflet are loc pe 20 septembrie, iar o saptamana mai tarziu este programata Cupa Tabere cu Suflet la MTB! Duatlonul Tabere cu Suflet, ajuns la a doua editie, le va cuprinde pe amandoua.
Datele au fost asadar stabilite: Concursul de TrailRunning va avea loc sambata, 20 septembrie, iar cel de Mountainbike o saptamana mai tarziu.

Initial, ambele competitii erau programate in weekendul 20-21 septembrie, concursul de MTB sambata iar cel de alergare duminica. In acel weekend insa este programata si o alta competitie de mountainbike la Cernica. Am contactat organizatorii, acestia nu au vrut sa-si mute concursul, asa ca am decis amanarea cu o saptamana a concursului de mountainbike si mutarea maratonului sambata.

Ambele Competitii se vor desfasura pe traseele dezvoltate de Asociatia Tabere cu Suflet si TeamXpert Sports Events in Parcul Natural Comana, trasee care au fost modificate in urma furtunilor din aceasta vara. Mai multe amanunte cat de curand.

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2014, Duatlon, Maraton, TabereCuSuflet, TeamXpert Sports Events. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.