Inscrieri

TeamXpert.RaceClub Inscrierile la Maratonul Tabere cu Suflet se fac prin sistemul TeamXpert Race Club.

TeamXpert Race Club este o platforma virtuala unde se intalnesc participantii la competitiile TeamXpert Sports Events. TeamXpert Race Club cuprinde sistemul de Inscriere al riderilor, Calendarul Evenimentelor multidisciplinare, precum si Sistemul de clasificare al riderilor, care tine cont de rezultate lor si de gradul de dificultate a competitiilor / traseelor alese. Prin acest sistem au fost facute inscrierile la competitiile care avut avut loc de la inceputul anului pana acum: Comana Bike Fest, Cupa Malinului, Cupa 1 Iunie, On Top of the World Bike Fest etc.

Inscrierea se face in doi pasi: mai intai se creaza un Cont, apoi se alege Competitia. In cazul in care v-ati inscris la o alta competitie si aveti deja creat un cont, mergeti direct la pagina in care alegeti competitia. Daca ati uitat codul, puteti sa il recuperati aici, introducand numele, prenumele si data nasterii.

Sistemul de inscriere a fost dezvoltat de Dan Grecu pe o tehnologie MySQL si Php.

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2014, Maraton, TabereCuSuflet și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.