Crosul Copiilor

TabereCuSuflet.064Ca de obicei, la Maratonul Tabere cu Suflet, Copiii vor avea competitia lor!

Crosul Copiilor se va desfasura pe doua trasee: Traseul Piticilor, lung de 800 m si Traseul Copiilor, de 1.8 km. Copiii sub 7 ani (categoria Piticilor) vor alerga pe Traseul Piticilor, iar celelalte categorii de varsta (Copii, Spiridusi, Uriasi), pe Traseul Copiilor.

Traseul este foarte frumos, ocolind Lacul din incinta Casei Comana si oferind o priveliste deosebita spre Delta Neajlovului!

Rezultatele de la Crosul Copiilor conteaza pentru Trofeul Tabere cu Suflet, competitie multidisciplinara ce reuneste anual peste 25 de concursuri organizate de Asociatia Tabere cu Suflet si partenerii sai. Castigatorii vor fi recompensati cu 80 de puncte in clasamentul Trofeului.

Copiii pot fi insotiti de parinti la aceasta cursa. Taxa de participare este de 30 Ron, cu 20 Ron mai mica decat taxa standard, diferenta fiind acoperita de catre Asociatia Tabere cu Suflet prin programul Sport pentru toti Copiii.

Foto: Roxana Andreica Navruc

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în Maraton, TabereCuSuflet și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.