Pachet VIP

TricouTcS2014La Maratonul Tabere cu Suflet 2014, pachetul VIP contine un tricou tehnic Tabere cu Suflet, produse Kandia, o jucarie Fulga, vouchere, medalie si diploma de participare.

Pachetul VIP a fost introdus la competitiile de MTB din 2013, iar proiectul s-a bucurat de succes. Din acest motiv introducem acest pachet si la Maratonul Tabere cu Suflet.
Asadar Kitul contine, in plus fata de pachetul standard, medalie, diploma de participare, tricou tehnic inscriptionat cu logoul Tabere cu Suflet, precum si o jucarie Fulga de 30 cm, de plus, pentru copii. Tricourile au marimi speciale, pentru copii. In afara de marimile clasice – S, M, L, XL – marimile speciale sunt de 8 ani, 12 ani si 16 ani. Taxa suplimentara pentru pachetul VIP este 35 Ron. Vezi Taxele de participare

Pachetul standard contine produse Kandia, voucher FullColor, eVoucher Tabere cu Suflet si numar de concurs. Vezi Pachetele de start

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2014, Maraton, TabereCuSuflet și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.