Traseele Copiilor

TabereCuSuflet.116La editia din acest an, Traseele Copiilor sunt mai frumoase si mai interesante!
Anul acesta a fost construit un Pod peste Lacul din incinta Casei Comana. Podul este numit Podul Dorintelor, este plin de flori si are o Poveste frumoasa:) Cele doua trasee ale Copiilor, dar si traseele lungi – Maraton, Semimaraton si Cros, au fost putin modificate pentru a trece peste acest pod.
Practic, se ocoleste Lacul ca pana acum, insa intoarcerea se face peste Pod, nu pe la Restaruntul nou ca in anii trecuti. Am preferat acest traseu la rugamintea proprietarului, pentru a nu deranja clientii si ospatarii.

Traseul Copiilor mici, cel pentru copii sub 7 ani, a fost modificat mai mult. Se incepe de la Startul clasic, se alearga pana la malul Lacului, apoi nu se mai merge de-a lungul lui inspre Nord, ci se trece podul. Apoi traseul se intoarce pe acelasi drum, sosirea fiind in acelasi loc cu Startul. Traseul are 700 m, cu 200 m mai mult decat la editiile anterioare.
In schimb traseul pentru categoriile de Copii peste 7 ani are acum 1600 m, cu 200 m mai putin fata de editiile anterioare.

Foto: Roxana Navruc

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2014, Maraton, TabereCuSuflet, trasee. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.