Modificarea Datei

TabereuSuflet.008Pentru a evita suprapunerea cu alte competitii, Maratonul Tabere cu Suflet va avea loc sambata, 26 septembrie, iar Cupa Tabere cu Suflet o zi mai tarziu.

Programarea Calendarului competitional TeamXpert Sports Events 2015 a avut loc in octombrie anul trecut, dupa consultari cu alti organizatori.

In mai 2015 a avut loc o noua discutie cu organizatorii, in urma careia a fost modificata data Competitiilor Toamnei de la Comana in weekendul 26-27 septembrie 2015, pentru a nu se suprapune cu alte concursuri. Din pacate insa, o competitie de MTB de la Cernica a fost mutata sambata, 26 septembrie 2015, exact peste Cupa Tabere cu Suflet MTB. Organizatorii ne-au sunat si ne-au rugat sa mutam noi concursul daca se poate.

Stim ca modificarea datei presupune un efort considerabil din partea organizatorilor si nu numai, pentru ca e nevoie de flexibilitate si din partea concurentilor care s-au inscris deja. Cu toate acestea, pentru a oferi copiilor si adultilor posibilitatea sa participe la cat mai multe competitii, am tinut cont de rugaminte si am inversat datele concursurilor din weekendul 26-27 septembrie. Astfel, Maratonul Tabere cu Suflet va avea loc sambata, 26 septembrie, iar Cupa Tabere cu Suflet MTB – duminica, 27 septembrie.

Va multumim pentru intelegere si va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2015, Maraton, TabereCuSuflet. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.