Cupa Veseliei la Trail running

CupaVeselieiAnul acesta, Cupa Veseliei isi deschide portile Alergatorilor! Concursul este dedicat unui Maratonist si are loc duminica, 13 septembrie.

Competitiile ToamneiCupa Tabere cu Suflet MTB si Maratonul Tabere cu Suflet – erau programate initial cu doua saptamani mai devreme.
Dupa modificarea datei, un concurent inscris la proba de Maraton, ne-a anuntat ca nu poate veni in noua data deoarece va pleca la doctorat in strainatate. Bineinteles ca i-am oferit taxa inapoi, insa dansul nu parea impacat cu aceasta idee. Ne-a spus ca este primul sau maraton si si-a stabilit un program riguros de antrenament pentru a-l termina. Si-a achizitionat un ceas special special cu programul de antrenament pe care a setat data de 13 septembrie. Impresionati de determinarea sa si de efortul facut pentru a participa la aceasta cursa, ne-am hotarat sa organizam inca un concurs in data initiala. Asa ca l-am intrebat daca nu il deranjeaza sa alerge singur, in cazul in care nu se mai inscrie nimeni, iar cum raspunsul a fost „solutia este perfecta” 🙂, ne-am suflecat mainile si ne-am apucat de treaba!

Asadar, pe 13 septembrie vom organiza un concurs din respect pentru determinarea lui Sebastian, ocazie cu care va invitam la Cupa Veseliei:) Vot fi disponibile urmatoarele trasee:
Crosul Copiilor – 0.7 km
Cros – 8.5 km
– TeamXpert (2 ture de Cros)- 17 km
– Maraton – 42.4 km

Programul se gaseste aici.

Copiii vor beneficia de inscriere gratuita. Inscrierile se fac pe platforma TeamXpert Sports Events.

Va asteptam cu drag!

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2015, TabereCuSuflet și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.