Avantajul Duatlonistilor

Logo2Inscrierea la Duatlon Tabere cu Suflet va da practic, dreptul sa participati la doua competitii, Maraton Tabere cu Suflet si Cupa Tabere cu Suflet MTB, platind o taxa mai mica! In plus, puteti puncta in 3 clasamente:)
Pentru Inscrierea la Duatlon nu uitati sa bifati „Particip la Duatlon” la fiecare dintre cele doua discipline.

Duatlonul Tabere cu Suflet 2015 are loc in doua zile consecutive: etapa de Alergare in 26 Septembrie, iar cea de Ciclism o zi mai tarziu. Puteti participa la aceste doua Competitii ale Toamnei fie individual, fie inscriindu-va la Duatlonul Tabere cu Suflet, competitie care le reuneste pe amandoua.

Participand la Duatlon, pracatic participati la ambele competitii, platind o taxa de 80 Ron (in loc de 100 Ron, sau chiar 120 Ron, functie de traseul ales). In plus, aveti posibilitatea sa punctati in 3 clasamente: Maraton TcS, Cupa TcS MTB, dar si Duatlon TcS.

Inscrierea la Duatlon se face intai la o disciplina, bifand “Particip la Duatlon”, apoi la cealalata disciplina, bifand inca odata “Particip la Duatlon”. Ordinea nu este importanta, puteti incepe spre exemplu cu MTB, apoi Alergare, sau invers.
Este important insa sa parcurgeti acesti pasi, altfel rezultatele nu vor fi incluse in clasamentul probei de Duatlon.

Va asteptam cu drag!

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2015, Duatlon. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.