Reduceri pentru Membrii Clubului Tabere cu Suflet

ClubTabereCuSufletMembrii Clubului Tabere cu Suflet beneficiaza de reduceri la inscrierea la Competitiile Toamnei – Maratonul Tabere cu Suflet si Cupa Tabere cu Suflet MTB Atat membrii Asociati cat si membrii Simpatizanti ai Clubului Tabere cu Suflet beneficiaza de reducere 20% la Inscriere. Vezi cat este Taxa de Participare.

Clubul Tabere cu Suflet organizeaza activitati, antrenamente si iesiri de o zi pentru copii si adulti, la Schi, Snowboard, Ciclism, Alpinism, Drumetie, Inot, Echitatie si multe altele. Prin activitatea Clubului este sprijinita participarea copiilor si adultilor la aceste activitati, precum si la diverse Competitii sportive.

Membrii Clubului Tabere cu Suflet beneficiaza de gratuitati si reduceri la programul Weekend Activ si la Competitiile organizate de Asociatia Tabere cu Suflet.  De asemenea, membrii Clubului pot reprezenta Clubul Tabere cu Suflet la competitiile sportive la care participa. Vezi Membrii Clubului

Pentru Inscriere, cititi conditiile de aderare, apoi completati Formularul de Inscriere.

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2015, Maraton, TabereCuSuflet și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.