Concurenti Fara Taxa

MateiLaurentiuDoi alergatori au participat la Maratonul Tabere cu Suflet prin programul Fara Taxa.

Cei doi alergatori, al caror nume nu sunt cunoscute, au participat la concurs, au parcurs traseul de Cros si au cerut alimente si apa la punctele de alimentare, fara sa se inscrie si fara sa plateasca taxa de participare. Nu este prima oara cand se intampla acest lucru.  Toti concurentii care vor sa participe si care nu au fonduri, sunt ajutati prin programul Fara Taxa. Pana acum nimeni nu a fost refuzat!

Cei doi nu au anuntat organizatorii si, din pacate, participarea lor i-a afectat pe ceilalti concurenti:(
Cei doi nu au participat la sedinta tehnica la care s-a explicat marcajul si traseul, motiv pentru care au gresit si, fiind in fata plutonului, alti alergatori s-au luat dupa ei!
La final i-am rugat pe cei doi sa ne spuna numele ca sa ii introducem in concurs si in clasament. Ei au raspuns pozitiv, apoi au disparut fara urma.

Participarea la competitii si achitarea taxei de participare reprezinta un act de sustinere a competitiei respective. Pentru cei care vor sa participe dar nu au posibilitatea sa isi achite taxa de participare, a fost creat programul Fara Taxa. Pana acum nimeni nu a fost refuzat. Cei care participa fara sa anunte, pe ascuns, nu vor sau nu pot sa isi asuma acest statut. Pentru a-i ajuta si pentru a le transmite un mesaj despre o Lume mai Buna, le oferim Gratuitate prin programele WeCare! In acelasi timp, ii rugam sa contacteze organizatorii, pentru a nu ii afecta pe ceilalti concurenti.

Am afisat mai multe poze cu cei doi. Sunt usor de recunoscut pentru ca nu au numar. Daca ii cunoasteti, va rugam sa ne dezvaluiti numele lor pentru a le putea introduce in clasament. De asemenea sa ii rugati sa ne contacteze pentru a putea sa oferim o experienta mai placuta atat lor cat si celorlalti concurenti. Va multumim.

Foto: Ovidiu Ciobanu, Bogdan Popa, Claudiu Stanescu

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2015, Maraton, TabereCuSuflet și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.