Vouchere Tabere cu Suflet


VoucherTS2016.1Mai este o luna pana la concursurile de la Azuga, iar vestile bune continua:) Cine achita taxa la Maratonul Tabere cu Suflet si Cupa Tabere cu Suflet MTB astazi si maine primeste un eVoucher Tabere cu Suflet in valoare de 25 lei!

Valea Azugii este acum un loc plin de liniste. Din cand in cand vreun turist urca alene spre Cabana de vanatoare a lui Ceausescu sau vreo masina se hurducaie spre Izvorul cu apa vie. In rest, Primavara isi asterne in liniste mantia verde peste lume!

Fix peste o luna se va da startul in Maratonul Tabere cu Suflet, iar lucrurile vor sta cu totul altfel:) Sute de copii si adulti vor fremata pe potecile marcate, iar padurea va rasuna de strigatele lor vesele! Nu rata ocazia de a fi printre ei!

Pentru ca mai este doar o luna pana la concurs, am decis sa marcam momentul oferind celor care se inscriu (si achita taxa) pana pe 13 mai 2016 inclusiv, un eVoucher Tabere cu Suflet in valoare de 25 lei:) Voucherul este valabil in perioada mai-septembrie 2016 si poate fi folosit la toate activitatile Tabere cu Suflet: Tabere si Activitati de Weekend!

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2016, Azuga, Maraton, TabereCuSuflet și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.