Premii de la Bosch

hhaqt169Vesti bune de la Azuga! Castigatorii Competitiilor Verii – Maraton Tabere cu Suflet si Cupa Tabere cu Suflet MTB – vor primi, pe langa alte premii, o masina performanta de spalat cu presiune de la Bosch!

Cu gama de mașini de curăţat cu înaltă presiune AQT, curățenia înseamnă efort minim și satisfacție maximă! Toate modele AQT sunt concepute pentru a transforma curățenia exterioară într-o delectare pentru toți utilizatorii, fiind în acelaşi timp uşor de depozitat. Modelul AQT 33-11 este cel mai mic şi mai compact, modelele AQT 35-12 şi AQT 35-12+ sunt potrivite pentru sarcini mai flexibile, iar AQT 37-13  este ideal pentru aplicaţii ample de curăţare.

Make it your home: Aceste maşini de curăţat cu înaltă presiune se pretează pentru o gamă largă de lucrări de curățenie din jurul casei și din grădină, de la curățarea mobilierului de grădină și spălarea mașinii, până la spălarea teraselor și a aleilor. Cu accesoriile de tip „faceți clic și începeți lucrul“ și un design compact, mobil, spălarea cu presiune este mai ușoară ca oricând.

Avantaje prinicpale:
– Instalare şi utilizare uşoară
– Curăţare eficientă
– Compact, economie de spaţiu
– Eficient sub aspect energetic

Făceți-i pe vecini să se întrebe cum reușiți!


hhaqt169

AQT 33-11

O soluție elementară pentru curățenie de bază. Ușor și compact, acest model este simplu de transportat și de depozitat.

Perfect pentru utilizare ocazională.

Pentru detalii suplimentare: AICI.

 

hhaqt009_Verpackungs_dyn

AQT 35-12 / AQT 35-12+

Sistemul „conectează și începe lucrul“ pentru o curățenie deosebită. Două modele practice, dotate cu caracteristici inovatoare pentru mai multă flexibilitate. Ușor de instalat și de manevrat, cele două maşini de curăţat cu presiune înaltă sunt potrivite pentru o mare varietate de lucrări de curățenie exterioară.

Mai multe detalii despre aceste modele AICI şi AICI.

 

hhaqt169

AQT 37-13

Soluția de curățare fără efort pentru uz casnic. Un model cu înaltă presiune pentru o curăţenie performantă pe toată suprafaţa. Design solid cu putere suplimentară pentru lucrări mai mari și pentru o murdărie mai rezistentă.

Detalii despre acest produs AICI!

 

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2016, Azuga, Maraton, premii, TabereCuSuflet și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.