Program

TabereCuSuflet011Competiile Verii – Maraton Tabere cu Suflet si Cupa Tabere cu Suflet MTB, incep duminica, 12 iunie, la Azuga! Primii vor pleca Maratonistii, la ora 9:00, apoi biciclistii, la ora 9:30. Urmeaza concurentii de la Semimaraton si Cros la ora 10:00, iar incepand cu ora 12:15 vor avea loc concursurile Copiilor:)

Sambata, 11 iunie, cu o zi inainte de concurs, se valideaza Inscrierile si se inmaneaza Kiturile de Start.

Startul este diferentiat pe trasee si pe disciplina, alergare, respectiv mountianbike. Startul se va da din parcarea de la baza partiei Cazacu din Azuga!

Primii vor pleca Maratonistii, la ora 9:00, apoi, jumatate de ora mai tarziu, ciclistii de la Traseul TeamXpert, urmati de cei de la Traseul Narciselor si copii si adultii de la Traseul Tabere cu Suflet. Concurentii de la Semimaraton si Cros vor lua startul la ora 10:00. Incepand cu ora 12:15 va avea loc concursul de alergare rezervat Copiilor, iar de la 12:45, Piticii vor pedala pe Traseul Piticilor! 🙂

Premierea pentru toate categoriile este programata la ora 15:30.

Programul complet se gaseste aici.

 

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2016, Cupa, TabereCuSuflet și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.