Va Multumim!

Cupa.TabereCuSuflet.0242Duminica, 12 iunie 2016, cu emotiile inerente schimbarii locului, am organizat la Azuga Maratonul Tabere cu Suflet si Cupa Tabere cu Suflet MTB. Acum, in saptamana de dupa, traim un sentiment frumos, de recunostinta. A fost un nou eveniment de succes, pentru care va Multumim:)

Nu a fost usor! Au fost griji sa nu se accidenteze participantii, sa nu se rataceasca, sa fie suficient de multi oameni care sa ghideze, sa fie suficienta apa la punctele de hidratare pentru maratonisti, sa fie kitul de start bogat, sa fie premii pentru cat mai multe categorii, , primaria a promis ambulanta iar dupa alegeri am ramas fara, la fel cu sonorizarea si apoi Vremea, caci participantii ne spuneau ca va fi furtuna si ca trebuie sa amanam concursul! Pana la urma totul a fost perfect.

Multumim participantilor si parintilor care si-au sustinut copiii sa descopere trasee minunate in Azuga.

Multumim partenerilor locali si voluntarilor, ce au facut ca traseele, marcarea, desfasurarea din ziua concursului sa fie posibila.

Multumim Jandarmeriei Prahova si Jandermeriei Brasov care a oprit complet circulatia spre Susai, Politiei locale Azuga, Seriviciului Salvamont Azuga, Ambulantei Azuga.

Le suntem recunoscatori putinilor, dar loialilor sponsori, care ne-au sustinut si la Azuga:
– Bosch (produse pentru kit si premii);
– Zuzu si Sloop (iaurturi si fresh-uri racoritoare si hranitoare);
– Rom (ciocolata si biscuiti plini de energie);
– Divertiland (jucarii ca premii pentru copii si accesul copiilor la Divertiland Playland)
– Editura Sophia (carti pentru premii);
– FullColor (numere, diplome si personalizare tricouri)
– Asociatia Tabere cu Suflet (medalii, cupe, vouchere pentru copiii participanti).

Nu in ultimul rand, ii multumim lui Radu Turtoi, unul dintre cei 4 maratonisti, care a venit cu o punga de cirese culese din curtea sa pentru participanti:)

Va asteptam peste o luna, in Varful Lumii, la On Top Of The World 2016!

Foto: Mihai Emil Suciu

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2016, Maraton, TabereCuSuflet și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.