Puncte pentru Invingatori

TabereCuSuflet.023 Maraton Tabere cu Suflet este o competitie de nivel EliteRide, rezultatele contand in clasamentul Trofeului TeamXpert Sports Events. Astfel, castigatorii de la Maraton primesc 140 de puncte, cei de la Semimaraton 120 de puncte, iar cei de la Cros 100 de puncte. Copiii vor primi si ei cate 80 de puncte, iar rezultatele lor vor conta in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet. Participarea la mai multe discipline aduce cu sine bonusuri suplimentare:)

TeamXpert Sports Events este o serie de evenimente multidisciplinare, organizate de TeamXpert si Asociatia Tabere cu Suflet, la mai multe discipline sportive. Trofeul TeamXpert Sports Events a fost creat pentru a stimula competitia si pentru a promova o experienta multidisciplinara in randul participantilor.

Participantii primesc puncte in clasamentul Trofeului, functie de locul obtinut. Astfel, la Maratonul Tabere cu Suflet din 3 septembrie, castigatorii de la Maraton primesc 140 de puncte, cei de la Semimaraton 120 de puncte, iar cei de la Cros 100 de puncte. Iata Regulamentul si Graficul Punctelor.
Copiii au si ei concursul lor, iar castigatorii primesc cate 80 de puncte. Rezultatele conteaza in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet.

Foto: Tabere cu Suflet

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2016, Maraton, TabereCuSuflet, TeamXpert Sports Events și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.