Maratonul Tabere cu Suflet se anuleaza!

no-runningDatorita interesului scazut, partenerii de la Divertiland au decis anularea competitiilor Cupa Tabere cu Suflet MTB si Maraton Tabere cu Suflet care urmau sa aibe loc in 3-4 septembrie, la Divertiland.

Pentru partenerii de la Divertiland monetizarea evenimentului este un obiectiv in sine. Ca urmare, in acest weekend au analizat numarul de participanti si au hotarat sa anuleze evenimentul:(
Regretam aceasta decizie!

Asociatia Tabere cu Suflet are alte obiective ce nu au legatura cu numarul de concurenti. De aceea ne propunem sa organizam in continuare aceste concursuri, in alta locatie. Este prea din scurt sa mentinem data, ca urmare vom anunta cat de curand noua data precum si locul de desfasurare.

Taxa de participare va fi inapoiata si, in plus, pentru a compensa inconvenientul creat, Asociatia Tabere cu Suflet va oferi participantilor care au achitat taxa, cate un eVoucher in valoare de 50 lei.

Reclame

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2016, Divertiland, Maraton, TabereCuSuflet. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.