Parteneri 2016

Bosch-LifeClip-RO-4C-Right
Bosch Romania

*

Logo Zuzuz Bifidus editabil
Zuzu Bifidus, gama de iaurturi cu culturi lactice vii, aduce in aceasta vara doua sortimente noi, racoritoare si foarte hranitoare: Cereale si Portocale cu piersici. Despre ele si alte sortimente Bifidus, Zuzu spune mai multe in platforma „Obiceiuri sanatoase pentru echilibrul tau zilnic”.                Exista numerosi factori care pot afecta flora de protectie a organismului, iar in caz particular, dezechilibrul alimentar poate duce la probleme de sanatate. Pentru consumatorii atenti dar si mai putin atenti la ceea ce mananca, pentru cei care au grija de familie si constientizeaza nevoia de echilibru, Zuzu a lansat, in vara anului trecut, iaurturile de baut Zuzu Bifidus cu culturi lactice vii, care contribuie la echilibrul sistemului digestiv.Zuzu Bifidus a pregatit ceva special si pentru vara aceasta. Zuzu Bifidus iaurt de baut cu portocale si piersici, o combinatie unica pe piata, este un iaurt racoritor care aduce gustul plin al verilor aromate. Zuzu Bifidus iaurt de baut cu cereale este o sursa hranitoare de fibre din tarate de secara, ovaz si grau.Campania de comunicare pentru lansarea celor doua produse noi va debuta la mijlocul lunii iunie cu un spot TV, activari in-store, online si BTL. Campania vine cu un premiu numai potrivit pentru o vara fierbinte – o excursie la Barcelona! Consumatorii sunt invitati sa acceseze website-ul www.zuzubifidus.ro, sa-si testeze echilibrul cu aplicatia de pe site, iar daca reusesc sa puna elementele in echilibru vor fi automat inscrisi in tombola pantru un city break la Barcelona. Perioada concursului este 16.06 – 17.08.2016, iar participarea la concurs nu este conditionata de achizita de produse.

Lasa-l pe Zuzu sa-ti ofere placerea de a incerca noile iaurturi de baut cu Cereale sau Portocale si piersici impreuna cu sansa de a castiga o vacanta in frumoasa Barcelona!

*

Libraria SophiaLibraria Sophia din București, str. Bibescu Vodă nr. 19, este un loc de reflecţie şi de reculegere, de întâlnire şi dezbatere, între mii de volume ce-ţi oferă prietenia. Un spaţiu de confluenţă între cultură şi ortodoxie, între tradiție şi înnoire, între arta profană şi cea creștină.
Aici gasim • Artă • Religie • Carte pentru copii • Dicţionare • Filosofie • Istorie • Literatură • Psihologie • Sănătate.
Merită sacrificată puţină vreme pentru a răsfoi din cărţile noastre, sigur se găseşte ceva pe gustul şi spre folosul tău! Săptămânal au loc evenimente editoriale, lansări de carte, recitaluri de poezie sau muzică ori dezbateri!

*

lDivertiland

*

Logo-FRULI

FullColorFullColor ofera servicii intergrate de tipar digital si offset, creatie grafica si semnalistica, productie publicitara instalare si montaj, printare si copiere formate mari si mici. Calitatea imprimarilor trebuie sa fie una care sa permita punerea in valoarea a designului si a produselor si serviciilor promovate.

*

 Calipso

*

Vino alaturi de noi!

Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi.
Vrem sa oferim oportunitatea unui parteneriat tuturor celor isi doresc acest lucru. Pachetele de sponsorizare oferite sunt transparente iar valoarea lor este accesibila. Pachetele incep de la 200 Euro. Pentru mai multe detalii cereti Ofeta de Sponsorizare.

*

Parteneri media

RoCLubMaraton.logo Running Mag
Reclame